Comenzi Telefonice: 0742753225

Gratar cu disc din otel, 3.5 mm grosime, 46 cm diametru

Mai Multe Vizualizări

Gratar cu disc din otel, 3.5 mm grosime, 46 cm diametru
249,90 Lei

Disponibilitate: În Stoc

Garantie: 24 luni
Retur: 14 zile

Livrare in 2-3 zile lucratoare

100% magazin românesc

Împreună susținem România

+
-
sau
Comenzi și asistență clienți: 0742753225 WhatsApp

Descriere scurta:

Gratarul disc de gradina traditional este produs in Romania, fiind realizat manual din taler de tractor din otel 100% foarte rezistent de 3.5 mm grosime si dispune de picioare demontabile. Inaltimea discului este de 30 cm.

Te-ar putea interesa si..

Descriere

Detalii

Gratar cu disc din otel, 3.5 mm grosime, 46 cm diametru

Gratarul disc de gradina traditional este produs in Romania, fiind realizat manual din taler de tractor din otel 100% foarte rezistent de 3.5 mm grosime si dispune de picioare demontabile. Inaltimea discului este de 30 cm. Otelul este un excelent conductor de caldura, acesta incingandu-se foarte repede ( 3-5 minute) la focul de lemne, pirostrie pe gaz, aragaz, etc
Picioarele fiind demontabile, acest gratar poate fi demontat si transportat cu usurinta la locul de picnic, ocupand spatiu foarte putin in portbagaj.
Picioarele discului si manerul rece au filetul dat pe strung, direct pe fier, fara tija filetata sudata, fiind mult mai rezistente fata de alte gratare disc din piata romaneasca.
Este dotat cu un maner rece pentru a putea fi mai usor de manipulat chisr si cand acesta este incins. Picioarele pot fi demontate iar manerul rece poate fi folosit ca si agatatoare pentru trepied.
Inainte de prima folosire, este obligatoriu ca discul sa fie ars prin realizarea focului in cuva fara a adauga preparatele culinare.

Specificatii:

  • Tip produs Gratar disc
  • Tip combustibil Lemn Gaz
  • Material Otel
  • Material gratar Otel
  • Tip Mobil
  • Inaltime 30 cm
  • Diametru 46 cm

*Imaginile, culorile si caracteristicile descrise au caracter informativ și pot contine mici inadvertente sau diferi ocazional fața de produsele prezentate pe site.