Comenzi Telefonice: 0742753225

Reclama luminoasa, afisaj LED Dublu, Fata-Verso, personalizabila pentru exterior-interior, 100x40cm

Mai Multe Vizualizări

Reclama luminoasa, afisaj LED Dublu, Fata-Verso, personalizabila pentru exterior-interior, 100x40cm
1.399,90 Lei

Disponibilitate: În Stoc

Garantie: 24 luni
Retur: 14 zile

Livrare in 2-3 zile lucratoare

100% magazin românesc

Împreună susținem România

+
-
sau
Comenzi și asistență clienți: 0742753225 WhatsApp

Descriere scurta:

Panoul luminos este o modalitate excelenta de promovare, deoarece acest panou afiseaza mesaje personalizate, fiind recomandat pentru exterior.

Te-ar putea interesa si..

Descriere

Detalii

Reclama luminoasa, afisaj LED Dublu, Fata-Verso, personalizabila pentru exterior-interior, 100x40cm

Prima impresie conteaza!

Ce modalitate mai buna de a impresiona inca de la inceput, daca nu cu o reclama luminoasa care sa va reprezinte cel mai bine. Consum redus de energie electrica si durata mare de viata. Caseta luminoasa cu leduri. Se preteaza pentru afisarea: secventa cu secventa. Aceste reclame sunt foarte usor de citit de cei care sunt in trafic. Panoul luminos este o modalitate excelenta de promovare, deoarece acest panou afiseaza mesaje personalizate, fiind recomandat pentru exterior.

Panoul reda mesajul segventa cu segventa fiind usor de urmarit. Personalizarea mesajului afisat se face prin intermediul PC-ului si poate fi reprogramat cu ajutorul unui stick de memorie cu interfata USB(care nu este inclus in pachet), datorita soft-ului special (CD inclus) care este foarte usor de instalat si folosit. Panou afisaj reclama de exterior tip caseta luminoasa cu LED-uri de culoare ALB ,ROSU sau MULTICOLOR programabil prin calculator (soft programare inclus, conectare la calculator prin USB) . Se pot afisa texte sub diferite fonturi, logo-uri, embleme.Pot fi create animatii cu textele afisate. Afisajul este compus din sute de LED-uri ultrabright.Pentru utilizare in exteriorul cladirilor.Manevrarea usoara si costuri mici de intretinere.Alimentare la 220V.

*Imaginile, culorile si caracteristicile descrise au caracter informativ și pot contine mici inadvertente sau diferi ocazional fața de produsele prezentate pe site.