Comenzi Telefonice: 0742753225

CADOU SURPRIZA IN VALOARE DE PANA LA 49 LEI

Set 50 cleme refolosibile pentru nivelare placi gresie si faianta

-61 %

Mai Multe Vizualizări

Set 50 cleme refolosibile pentru nivelare placi gresie si faianta

Preț Normal: 170,90 Lei

Special Price 66,90 Lei

Reducere 104 Lei (61%)

Disponibilitate: În Stoc

Garantie: 24 luni
Retur: 14 zile

Livrare in 2-3 zile lucratoare

100% magazin românesc

Împreună susținem România

+
-
sau
Comenzi și asistență clienți: 0742753225 WhatsApp

Descriere scurta:

Set 50 cleme refolosibile pentru nivelare placi gresie si faianta
Descriere

Detalii

Set 50 cleme refolosibile pentru nivelare placi gresie si faianta

Descriere

SET PRACTIC - clemele incluse în set vor fi perfecte pentru nivelarea plăcilor, glazurii și plăcilor, datorită cărora acestea fac munca mult mai ușoară și îi cresc viteza și precizia, făcând acest tip de lucru mai puțin consumator de timp și mult mai puțin monoton.

CLIPURI CU UTILIZARE MULTIPLĂ - sistemul de nivelare a plăcilor are cleme cu utilizare multiplă. După terminarea lucrului, curățați-le.

50 CLIPURI INCLUSE - setul este foarte mare, deci nu trebuie să așteptați . Merită adăugat că clemele de nivelare a plăcilor pot fi utilizate atât pe verticală, cât și pe orizontală.

CHEIE PENTRU INSTALARE - sistemul de nivelare a plăcilor este foarte ușor de utilizat și poate fi manevrat nu numai de un profesionist, ci și de un amator, setul include o cheie de strângere.

MULTE REZULTATE ȘI REZULTATE MAI BUNE

Clemele pentru nivelarea plăcilor vor face munca de așezare a plăcilor și a glazurii mult mai rapidă și mai plăcută. După montarea clemei de nivelare a plăcilor, aceasta le împiedică să se deplaseze sau să sară în timp ce adezivul este încă uscat. Acest lucru înseamnă că nu este necesar controlul monoton al setării plăcilor proaspăt așezate și, în plus, evităm nevoia de a le atinge.

SISTEM DE NIVELARE A GRESIEI - UTILIZARE MULTIPLĂ

Un avantaj important al acestui clip de nivelare a plăcilor este posibilitatea de a utiliza clipurile incluse de mai multe ori. Aceasta înseamnă că nu trebuie să cumpărați seturi noi la fiecare renovare, deoarece le puteți reutiliza cu succes. Este suficient să le curățați după terminarea lucrului

*Imaginile, culorile si caracteristicile descrise au caracter informativ și pot contine mici inadvertente sau diferi ocazional fața de produsele prezentate pe site.